Adult Script Pro Community Forums

Create, help and share your ideas with the community!

You are not logged in.

#1 Troubleshooting » Failed to convert video avi files... » 2018-09-20 21:31:12

QuebecCoquin
Replies: 1

I have many users uploading videos but some of them are failings to convert...ive noticed it is often avi video files...Can you help me debug this Adrian? Thank.

#2 Re: Troubleshooting » Video search engine not working correctly? » 2018-06-01 01:59:06

Ive sent you a list of the bugs ive found...thank in advance symtab!

#3 Re: Troubleshooting » Video search engine not working correctly? » 2018-05-30 15:21:53

What the hack youve installed for? To restart when i restart my server?also.are you interested to work on a couple bugs for money?thank

#4 Re: Troubleshooting » Video search engine not working correctly? » 2018-05-28 13:00:58

Ok thank symtab...im thinking that ideally,search engine will need to look for both tag and title...If you have time,i have made a list of bugs on my website...I can pay you good money for this :-p

#5 Re: Troubleshooting » Video search engine not working correctly? » 2018-05-26 01:39:29

Ive finally succefully restart the sphinx service on ssh but the search module is weird...it looking in tag for search and sometime in titles...I really want the search engine to search for titles...Plus there must be a way to restart sphinx automaticly when the server is restarted?

#7 Re: Troubleshooting » Video search engine not working correctly? » 2018-05-18 13:34:26

symtab wrote:

Sorry for my delay, i just became a father a few days ago and i'm still getting used to the new shedule i have until my wife recovers. I will work on this asap.

Did you have free time to work on this? Thank :-)

#8 Re: Troubleshooting » Video search engine not working correctly? » 2018-05-15 00:07:54

symtab wrote:

Sorry for my delay, i just became a father a few days ago and i'm still getting used to the new shedule i have until my wife recovers. I will work on this asap.

Congrat symtab ! :-)

#11 Re: Troubleshooting » Video search engine not working correctly? » 2018-05-10 22:33:31

i dont understan what you are saying...is it possible to have a service that restar when i reboot my server?

#13 Re: Troubleshooting » Video search engine not working correctly? » 2018-05-07 09:04:59

Ive tried with another keyword that it is in title http://quebeccoquin.ca/search/video/?s=calypso and it showing that error in header :
(string) connection to localhost:9312 failed (errno=111, msg=Connection refused)

#16 Re: Troubleshooting » Video search engine not working correctly? » 2018-05-02 17:56:19

Yes that embed video and title were entered manually.

#17 Re: Troubleshooting » Video search engine not working correctly? » 2018-04-30 09:36:27

The videos have the published status and the cache is not activated...

#18 Troubleshooting » Video search engine not working correctly? » 2018-04-29 21:05:42

QuebecCoquin
Replies: 31

Is it possible that the video engine not working correctly? Exemplle: Im searching for a specific title : http://quebeccoquin.ca/search/video/?s=amy and it give me 0 result... but i have amy in title of videos like this one : http://quebeccoquin.ca/video/13851/peti … with-anal/

Sometime search engine seem to work on other search but a lot dont...

#19 Feature Requests » Obtain all users mail? » 2018-04-12 23:15:12

QuebecCoquin
Replies: 1

Is there an easy way to obtain all my users mail? I want to send a newsletter with sendy but i need my users list...thank!

#20 Development » Is there a way to extract users emails? » 2018-02-26 23:36:45

QuebecCoquin
Replies: 1

Hi,i just wanted to know if there is a way to extract user email if i want to use them with another service like sendy with amazon aws..

#21 Re: Development » Adult Script Pro 3.0 Branch Development » 2018-01-21 17:09:37

Do you have time to look for this bug Adrian? I cant manage my users right now... hmm

#22 Re: Development » Adult Script Pro 3.0 Branch Development » 2018-01-18 14:55:27

I just saw a new problem...Dont know if have a link with the modification youve made yesterday...when i click on manage user it show me this error : Failed to prepare query (You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'Array GROUP BY u.user_id ORDER BY u.user_id DESC LIMIT 1' at line 5)!

#23 Re: Troubleshooting » How mass mailing all users in asp3? » 2018-01-17 16:38:16

My error...Its not the title of the email that wrong it the title of the website thats named root user...Please change it by "QuebecCoquin.ca - Communauté adulte québécoise"  . thabk!

#24 Re: Troubleshooting » How mass mailing all users in asp3? » 2018-01-17 16:25:26

Seem to work now .But the the title of the mail is "Root User" Is there a way to correct this so the title is the one i entered? Thank!

Board footer

Powered by FluxBB