Adult Script Pro Community Forums

Create, help and share your ideas with the community!

You are not logged in.

#1 2015-06-01 21:51:44

donronca
Member
From: The Netherlands
Registered: 2012-12-27
Posts: 317
Website

Add text in the search box

i was wondering how to modify

in the search box where now search is input,
change to : Search in +10,000 porn videos

and when it automaticly change to images that
Search through 8.800 Porn Pictures

and pornstar the same
and the rest.

greets

Offline

#2 2015-07-22 11:13:09

donronca
Member
From: The Netherlands
Registered: 2012-12-27
Posts: 317
Website

Re: Add text in the search box

anyone knows how to modify this?

Offline

#3 2015-07-22 16:21:05

symtab
Administrator
Registered: 2010-08-23
Posts: 7,215
Website

Re: Add text in the search box

Edit templates/yoru-template/header.tpl.php and find:

placeholder="<?php echo __('search'); ?>"

and replace with:

placeholder="whatever you want"

Adult Scripts: Adult Script Pro - Adult Search Script
Adult Advertising/Traffic: Plug Rush - PopAds

Offline

#4 2015-07-22 16:31:30

thiva7
Member
Registered: 2011-04-30
Posts: 988

Re: Add text in the search box

I think he mean automaticaly

when he choose photo in select to change text in text to "8.800 Porn Pictures" etc

Offline

#5 2015-07-22 20:30:21

donronca
Member
From: The Netherlands
Registered: 2012-12-27
Posts: 317
Website

Re: Add text in the search box

@thiva7. Exactly

Offline

#6 2015-07-23 05:45:32

symtab
Administrator
Registered: 2010-08-23
Posts: 7,215
Website

Re: Add text in the search box

It can be done, but via ajax and its not so simple, a lot of files need to be modified.


Adult Scripts: Adult Script Pro - Adult Search Script
Adult Advertising/Traffic: Plug Rush - PopAds

Offline

#7 2015-07-23 08:57:50

donronca
Member
From: The Netherlands
Registered: 2012-12-27
Posts: 317
Website

Re: Add text in the search box

maybe a nice feature for a new update in the future

Offline

#8 2015-07-23 10:48:23

thiva7
Member
Registered: 2011-04-30
Posts: 988

Re: Add text in the search box

This is what you want rigth

http://jsfiddle.net/b46v6trw/1/

this is very simple example of what u need.but in ASP is deferent to make it work since is not have simple select for search.
When i have time i will look at it more

Last edited by thiva7 (2015-07-23 10:49:16)

Offline

#9 2015-07-24 15:10:07

donronca
Member
From: The Netherlands
Registered: 2012-12-27
Posts: 317
Website

Re: Add text in the search box

yes that is what i want big_smile
thanks.

you're very helpfull to me
thanks for that

Offline

#10 2015-07-24 16:04:42

thiva7
Member
Registered: 2011-04-30
Posts: 988

Re: Add text in the search box

No problem... smile

Btw i think i made what u ask for

demo : http://dev.scriptdevel.com/

Let me know if is what you asking for smile

Thanks

Offline

#11 2015-07-25 10:06:01

donronca
Member
From: The Netherlands
Registered: 2012-12-27
Posts: 317
Website

Re: Add text in the search box

Nice.

That's it?

Offline

#12 2015-07-25 11:10:44

thiva7
Member
Registered: 2011-04-30
Posts: 988

Re: Add text in the search box

donronca wrote:

Nice.

That's it?

What you mean that's it?

Offline

#13 2015-07-26 12:01:27

donronca
Member
From: The Netherlands
Registered: 2012-12-27
Posts: 317
Website

Re: Add text in the search box

yes, that is what i need for the search bar

Offline

#14 2015-07-26 13:10:01

thiva7
Member
Registered: 2011-04-30
Posts: 988

Re: Add text in the search box

Ok

Open header.tpl.php of your theme

in Empty space add this

<script>
	 $(document).ready(function(){
		var $this = $(this);
	 	 $("li").click(function(){
       	 $("#search_text").val($(this).attr('id'));
   			 });
		});
	  </script>

In your search Input add this

id="search_text"

inside this

<ul class="dropdown-menu pull-right" role="menu">

</ul>

add id="" to each <li>

This id will be what text u want to show in
save and test smile

Offline

#15 2015-07-27 02:38:08

newxxx
Member
Registered: 2012-06-11
Posts: 672

Re: Add text in the search box

nice !!!!!

can that be updated as standard in future versions of the script ?

Offline

#16 2015-07-28 16:39:25

donronca
Member
From: The Netherlands
Registered: 2012-12-27
Posts: 317
Website

Re: Add text in the search box

i don't know how to modify it.
i'm trying but i think i add the

id="" to each <li>

not correctly

          					<ul class="dropdown-menu pull-right" role="menu" id="search_text">
          					    <li <?php if ($action == 'video'): echo ' class="active"'; endif; ?>><a href="#search-videos" id="" class="search-in-video"><i class="fa fa-video-camera"></i> Videos</a></li>
          						<?php if (VModule::enabled('photo')): ?><li<?php if ($action == 'photo'): echo ' class="active"'; endif; ?>><a href="#search-photo" id="" class="search-in-photo"><i class="fa fa-image"></i> Photos</a></li><?php endif; ?>
          						<?php if (VModule::enabled('pornstar')): ?><li<?php if ($action == 'pornstar'): echo ' class="active"'; endif; ?>><a href="#search-pornstar" id="" class="search-in-pornstar"><i class="fa fa-user"></i> Pornstars</a></li><?php endif; ?>
          						<?php if (VModule::enabled('forum')): ?><li<?php if ($action == 'forum'): echo ' class="active"'; endif; ?>><a href="#search-forum" id="" class="search-in-forum"><i class="fa fa-comments"></i> Forum</a></li><?php endif; ?>
          						<li<?php if ($action == 'community'): echo ' class="active"'; endif; ?>><a href="#search-users" id="" class="search-in-community"><i class="fa fa-user"></i> Users</a></li>
          					</ul>
          				</div>    	

Offline

#17 2015-07-28 16:49:19

thiva7
Member
Registered: 2011-04-30
Posts: 988

Re: Add text in the search box

U done it wrong.

<ul class="dropdown-menu pull-right" role="menu">  <--- dont add nothnig on this line
//here is your <li>
//example LI

<li<?php if ...................

make it
<li id="SOME TEST"<?php if
</ul><--- dont add nothnig on this line


So in each LI add ID with some text that u want to show msg

Offline

#18 2015-07-28 17:22:49

donronca
Member
From: The Netherlands
Registered: 2012-12-27
Posts: 317
Website

Re: Add text in the search box

like this?

			<div class="search">
				<?php $actions = array('video' => 'video-camera', 'photo' => 'camera', 'premium' => 'heart', 'community' => 'users', 'forum' => 'comments', 'pornstar' => 'file-image-o'); 
				if (isset($this->menu) && isset($actions[$this->menu])): $action = $this->menu; $icon = $actions[$this->menu]; else: $action = 'video'; $icon = 'video-camera'; endif; ?>
				<form id="search-form" method="get" action="<?php echo REL_URL,'/search/',$action; ?>/">
        			<button id="search" type="button" class="btn btn-default btn-lg pull-right btn-submit"><i class="fa fa-search"></i></button>
					<div class="input-group input-group-lg">
    					<input name="s" type="text" class="form-control" placeholder="<?php echo __('Search'); ?>" value="<?php if (isset($this->query) && $this->query): echo e($this->query); endif; ?>">
    					<div class="input-group-btn">
          					<button type="button" class="btn btn-default dropdown-toggle" data-toggle="dropdown" aria-expanded="false">
          						<i id="search-icon" class="fa fa-<?php echo $icon; ?>"></i>
            					<span class="caret"></span>
            					<span class="sr-only">Toggle Dropdown</span>
          					</button>
          					<ul class="dropdown-menu pull-right" role="menu">
          					    <li id="SOME TEST"<?php if ($action == 'video'): echo ' class="active"'; endif; ?>><a href="#search-videos" id="" class="search-in-video"><i class="fa fa-video-camera"></i> Videos</a></li>
          						<?php if (VModule::enabled('photo')): ?><li id="SOME TEST"<?php if ($action == 'photo'): echo ' class="active"'; endif; ?>><a href="#search-photo"  class="search-in-photo"><i class="fa fa-image"></i> Photos</a></li><?php endif; ?>
          						<?php if (VModule::enabled('pornstar')): ?><li id="SOME TEST"<?php if ($action == 'pornstar'): echo ' class="active"'; endif; ?>><a href="#search-pornstar" id="" class="search-in-pornstar"><i class="fa fa-user"></i> Pornstars</a></li><?php endif; ?>
          						<?php if (VModule::enabled('forum')): ?><li id="SOME TEST"<?php if ($action == 'forum'): echo ' class="active"'; endif; ?>><a href="#search-forum" id="" class="search-in-forum"><i class="fa fa-comments"></i> Forum</a></li><?php endif; ?>
          						<li id="SOME TEST"<?php if ($action == 'community'): echo ' class="active"'; endif; ?>><a href="#search-users" id="" class="search-in-community"><i class="fa fa-user"></i> Users</a></li>
          					</ul>
          				</div>    								
        			</div>
				</form>

Offline

#19 2015-07-28 17:27:36

thiva7
Member
Registered: 2011-04-30
Posts: 988

Re: Add text in the search box

Yes just add the Id to search input

id="search_text"

And make test and let me know

Offline

#20 2015-08-15 15:07:46

donronca
Member
From: The Netherlands
Registered: 2012-12-27
Posts: 317
Website

Re: Add text in the search box

thanks it works . big_smile

Offline

#21 2015-08-15 15:49:24

thiva7
Member
Registered: 2011-04-30
Posts: 988

Re: Add text in the search box

donronca wrote:

thanks it works . big_smile


Nice smile

Offline

Board footer

Powered by FluxBB