Adult Script Pro Community Forums

Create, help and share your ideas with the community!

You are not logged in.

#1 2010-12-12 20:16:45

symtab
Administrator
Registered: 2010-08-23
Posts: 7,462
Website

Anyone used Sencha Touch?

Hi,

Anyone here that used Sencha Touch in another project? (its a cross phone iphone/android javascript framework).


Adult Scripts: Adult Script Pro - Adult Search Script
Adult Advertising/Traffic: Plug Rush - EXOClick - PopAds

Offline

#2 2010-12-23 03:40:19

symtab
Administrator
Registered: 2010-08-23
Posts: 7,462
Website

Re: Anyone used Sencha Touch?

Nevermind...we will use http://www.jquerymobile.com :-)


Adult Scripts: Adult Script Pro - Adult Search Script
Adult Advertising/Traffic: Plug Rush - EXOClick - PopAds

Offline

#3 2010-12-23 09:41:22

Coscast
Member
From: Germany
Registered: 2010-10-03
Posts: 546
Website

Re: Anyone used Sencha Touch?

I don't even have a so called "multimedia" mobile smile Just an old SE K610i smile


sgt-halfsize-banner.jpg

Offline

#4 2010-12-23 10:48:51

symtab
Administrator
Registered: 2010-08-23
Posts: 7,462
Website

Re: Anyone used Sencha Touch?

You dont need to have a multimedia mobile :-), but if your visitors have multimedia mobile they will see the mobile page :-) (the normal page works in android also, however a mobile only page is better).


Adult Scripts: Adult Script Pro - Adult Search Script
Adult Advertising/Traffic: Plug Rush - EXOClick - PopAds

Offline

#5 2010-12-24 17:00:27

mfeat50
Member
Registered: 2010-10-25
Posts: 114
Website

Re: Anyone used Sencha Touch?

I agree... This will be a great feature to have.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB