Adult Script Pro Community Forums

The forum is here for legacy reasons. No new posts will be created. User registration is disabled! If you have any questions, please email us or check https://www.adultscriptpro.com for more details!

You are not logged in.

#1 2012-01-05 03:47:24

xvheavenly
Member
Registered: 2011-11-14
Posts: 7

Install ASPro to local loop back server?

Hey guys, I've gotten the script and I'm running an ubuntu machine, I've also installed all necessary requirements according to the adult script pro site.
however, I don't really have a server ready to upload the script, I'd like to tinker around with it first through a local loop back server before continuing any further.
I know my loop seems like it's configured properly since every time i got to 127.0.0.1 it says "It Works!" I may have my files in the wrong place. I've copied all the
script files to /var/www. And proceed to http://127.0.0.1/install/index.php. Assuming it would work. I'm was hoping if one of you guys could probably help point
me in the right direction in terms of how i could set this up i'm sure at i'm missing a few steps, can't be that easy right? smile

Offline

#2 2012-01-05 07:55:32

symtab
Administrator
Registered: 2010-08-23
Posts: 7,501
Website

Re: Install ASPro to local loop back server?

Please email us your license key and the url where you will use the script. I dont remember exactly how ubuntu works, but i think it should be /var/www/html or something similar. I do all development on localhost (loop back as you call it, loopback is something else though), and then then on a live server. It should work.


Adult Scripts: Adult Script Pro - Adult Search Script
Adult Advertising/Traffic: Plug Rush - EXOClick - PopAds

Offline

#3 2012-01-05 16:49:32

ful2fun.com
Member
From: https://t.me/pump_upp
Registered: 2011-09-16
Posts: 1,039
Website

Re: Install ASPro to local loop back server?

See Is The Link You Putting is Correct If YoU extracted Zip And Pasted There In Web Directory Then The Link Should Be http://127.0.0.1/files/install/index.php I Have Worked On Ubuntu It is Simple Like Windows And Same. I Recommend You To Confirm Your Link First.


ful2fun.com
livesexpirates.com

Offline

#4 2012-01-08 23:19:28

xvheavenly
Member
Registered: 2011-11-14
Posts: 7

Re: Install ASPro to local loop back server?

Hey symtab,
I sent you the activation key, sorry for the conflict of terminology lol "loop back server". Lol, anyways, I must have done something to get past. "This page is not available". I'm just installing all the other requirements as stated on the Testing Requirements for now, I'll be sure to post back if I have any more issues, but thanks for all the suggestions.

Offline

#5 2012-01-09 10:52:17

ful2fun.com
Member
From: https://t.me/pump_upp
Registered: 2011-09-16
Posts: 1,039
Website

Re: Install ASPro to local loop back server?

I Have Tried On Cetnos It is Installed And Opening But Site Not functioning Might Be Something Missing....





ful2fun.com
livesexpirates.com

Offline

#6 2012-03-22 05:41:03

xvheavenly
Member
Registered: 2011-11-14
Posts: 7

Re: Install ASPro to local loop back server?

Hey it's been awhile since my last post but for the life of my i've been trying to configure the scripts to run on local host but I'm stuck at the test.
I think I've manage to install most of the requirements but I think I might be missing something as I can't seem to get past this page.
screenshotat20120322013.png

Uploaded with ImageShack.us

I'm thinking it might have something to do with permissions, but there are quite a few directories that so I wasn't sure if I should make those changes first without clarifying.
I'm also quite unsure of what information I'm suppose to be putting on the right fields under database and script configurations. This is my first time trying to start a website
so I'm having a bit of difficulty, any ideas how I should be able to get past this?

Offline

#7 2012-03-22 06:18:30

ionut
Moderator
Registered: 2012-03-12
Posts: 32

Re: Install ASPro to local loop back server?

for the Web Server Access to directories run this command in the website directory:

chmod 777 `find ./tmp -type d` `find ./media -type d` sitemaps

as for database, i encourage you to use phpMyAdmin script(google for it) and add a new database and user.

Offline

#8 2012-03-23 03:37:34

xvheavenly
Member
Registered: 2011-11-14
Posts: 7

Re: Install ASPro to local loop back server?

thanks i'm going to give this a try smile

*edit* it worked! thanks a lot

Last edited by xvheavenly (2012-03-23 03:44:38)

Offline

#9 2012-04-11 04:54:17

xvheavenly
Member
Registered: 2011-11-14
Posts: 7

Re: Install ASPro to local loop back server?

Alright so I managed to create a database and an admin account on phpmyadmin, I've successfully installed the site using localhost/install.php and i got the message saying that "Congratulations! Adult Script Pro is now installed!" I am able to access the administrator page, however, every time i click on site or just go on localhost or localhost/index.php. I get the actual script showing up on the browser.

array(9) {
  ["version_number"]=>
  int(464134)
  ["age"]=>
  int(3)
  ["features"]=>
  int(1597)
  ["ssl_version_number"]=>
  int(0)
  ["version"]=>
  string(6) "7.21.6"
  ["host"]=>
  string(19) "x86_64-pc-linux-gnu"
  ["ssl_version"]=>
  string(14) "OpenSSL/1.0.0e"
  ["libz_version"]=>
  string(7) "1.2.3.4"
  ["protocols"]=>
  array(18) {
    [0]=>
    string(4) "dict"
    [1]=>
    string(4) "file"
    [2]=>
    string(3) "ftp"
    [3]=>
    string(4) "ftps"
    [4]=>
    string(6) "gopher"
    [5]=>
    string(4) "http"
    [6]=>
    string(5) "https"
    [7]=>
    string(4) "imap"
    [8]=>
    string(5) "imaps"
    [9]=>
    string(4) "ldap"
    [10]=>
    string(4) "pop3"
    [11]=>
    string(5) "pop3s"
    [12]=>
    string(4) "rtmp"
    [13]=>
    string(4) "rtsp"
    [14]=>
    string(4) "smtp"
    [15]=>
    string(5) "smtps"
    [16]=>
    string(6) "telnet"
    [17]=>
    string(4) "tftp"
  }
}

I think I might've missed a step somewhere, I was wonder if anyone could point me in the direction of what I'm doing wrong, or if there is a setting or some type of config file i need to edit?

Offline

#10 2012-04-11 06:36:14

symtab
Administrator
Registered: 2010-08-23
Posts: 7,501
Website

Re: Install ASPro to local loop back server?

Hmm...is that all the output from index.php?


Adult Scripts: Adult Script Pro - Adult Search Script
Adult Advertising/Traffic: Plug Rush - EXOClick - PopAds

Offline

#11 2012-04-11 22:27:03

xvheavenly
Member
Registered: 2011-11-14
Posts: 7

Re: Install ASPro to local loop back server?

yep that's all the output when i just type in localhost on the browser, i took a look at /var/www/index.php file and this is what i found

<?php
## Test if cURL is working ##
## SCRIPT BY HIDDEN URL (please do not remove)##
echo '<pre>';
var_dump(curl_version());
echo '</pre>';
?>

does that have anything to do with it?

Offline

#12 2012-04-12 06:11:03

symtab
Administrator
Registered: 2010-08-23
Posts: 7,501
Website

Re: Install ASPro to local loop back server?

No. This is not our script. I'm 100% that the index.php file is not the one included in our script.


Adult Scripts: Adult Script Pro - Adult Search Script
Adult Advertising/Traffic: Plug Rush - EXOClick - PopAds

Offline

#13 2012-04-12 17:09:49

xvheavenly
Member
Registered: 2011-11-14
Posts: 7

Re: Install ASPro to local loop back server?

yeah, that was the culprit, the file must've gotten over written or something, i replaced the index.php from the one with the one from the original zip file i downloaded and the home page loaded fine with no problem, I'm pretty excited to get this far, only issue next is that every other link i click i get this error, for example localhost/recent

Not Found

The requested URL /recent/ was not found on this server.

Apache/2.2.20 (Ubuntu) Server at localhost Port 80

I have a feeling this might have something to do with me running the on localhost, I'm guessing that a certain directory isn't installed in the right place, or i need to copy a directory in the right place. I read a post in the forum that had a similar problem and i might have to replace the htaccess file, any chance that could be the problem? If so, where is this file located exactly?

Offline

#14 2012-04-12 18:46:22

symtab
Administrator
Registered: 2010-08-23
Posts: 7,501
Website

Re: Install ASPro to local loop back server?

Please make sure you uploaded the .htacess file included in the archive.


Adult Scripts: Adult Script Pro - Adult Search Script
Adult Advertising/Traffic: Plug Rush - EXOClick - PopAds

Offline

#15 2012-04-12 19:26:01

ionut
Moderator
Registered: 2012-03-12
Posts: 32

Re: Install ASPro to local loop back server?

symtab wrote:

Please make sure you uploaded the .htacess file included in the archive.

also be sure that the apache is configured to  AllowOverride All for your DocumentRoot directory.

Last edited by ionut (2012-04-12 19:41:59)

Offline

#16 2012-04-20 06:45:29

tidaltides
Member
Registered: 2012-03-16
Posts: 24

Re: Install ASPro to local loop back server?

Wow. It seems like you've got everything posted. I agree with ionut, by the way. You could also try that.


Define hotness!! smile2.png

Offline

Board footer

Powered by FluxBB